קנה באחת מהקליקות 0 0.00

0-מוצרים
תרומה 0.00
מספר שלם 0.00
Sandvik Coromant A415-25EH25-07H פלדה CoroMill 415 הפנים כרסום, קאטר, נכון לחתוך את היד עם נוזל קירור, 15 מעלות חוד זווית, iLock ממשק (חבילה של 1)

Sandvik Coromant A415-25EH25-07H פלדה CoroMill 415 הפנים כרסום, קאטר, נכון לחתוך את היד עם נוזל קירור, 15 מעלות חוד זווית, iLock ממשק

ILS 607.56
 

קיים
כמות סחורה

היתרונות של מוצר זה משפחה : עלות מופחתת לכל רכיב ו פרודוקטיביות משופרת הודות גבוהה מתכת להסרת שיעור על ארבע קצוות מוסיף.Coromill 415 עם ilock הטכנולוגיה אמין ומאובטח פתרון, וכתוצאה מכך פחות גרוטאות חתיכות עבודה.את ilock להכניס המושב גם הופך את קטן מוסיף קל יותר לטפל.Coromant אה מספק גדול נוסע גמישות, קטן יותר כלי המלאי פחות זמן ההשבתה של המכשיר.- תכליתי מתאים למגוון רחב של יישומים .נוזל קירור ערוצי צ ' יפ מותאם הפינוי.Sandvik Coromant A415-25 EH25-07 H, Coro Mill 415 הפנים חותך טחינה היא חלק Coro Mill 415 המוצר המשפחה.Coromill 415 חדש בקוטר קטן להאכיל גבוהים לפנים כרסום הרעיון.גבוהה מתכת להסרת שיעור על ארבע קצוות מוסיף להפוך את זה באמת יעיל ופורה פתרון.החותך גם מספק אמין, מאובטח ביצועים הודות ייחודי i Lock ממשק.מיוצר בארצות הברית.

מאפיינים נוספים

הצעות טובות